Faciliteiten

Villa Valle de Flores

Faciliteiten in onze villa

Toegankelijkheid

De Villa en de tuin zijn zeer goed bereikbaar en rolstoel of rollator vriendelijk want er kan geheel gelijkvloers geleefd worden. Zodra je de Villa binnenkomt op de binnenplaats kun je zo de tuin in lopen en je kunt ook gelijkvloers de Villa betreden. Er zijn alleen al op de begane grond twee slaapkamers en 2 badkamers en drie toiletten. In totaal op de begane grond 4 slaapplaatsen. Op de 1 verdieping  zijn 3 slaapkamers en drie badkamers voor in totaal 6 slaapplaatsen welke met een brede trap naar boven goed bereikbaar zijn.

Zwembad

De Villa heeft een groot zwembad van 4 x 10 meter en is bij de trap van het zwembad ondiep en loopt af tot ruim 2 meter in het diepste gedeelte. Het zwembad kan verwarmd worden wat in Marbella in de maanden vanaf oktober t/m april erg prettig kan zijn. Veelal is mei t/m september verwarmen onnodig vanwege het warme weer in Marbella. Naast het zwembad bevindt zich de buitenbar met koelkast en buitendouche met warm water. In de bar zit ook een eigen wastafel en men kan de bbq gebruiken. ’s Avonds is het zwembad schitterend verlicht met prachtig mooi uitzicht op de stad Marbella en de Middellandse zee.

Verbluffende uitzichten

Je kan op verschillende posities en dagdelen een fantastische uitzicht hebben over de regio. Vanuit het terras boven de buitenbar zie je prachtig de Middellandse zee. Vanaf het balkon kun je genieten van het uitzicht van de stad Marbella en ook de zee natuurlijk. Zonsondergang en opkomst zijn magnifiek te noemen. ’s Avonds is de tuin schitterend verlicht met prachtig mooi uitzicht op de stad Marbella en de Middellandse zee.

Villa Valle de Flores
Kom genieten van onze zwembadbar!
Reserveer uw verblijf

Villa Valle de Flores

Faciliteiten in de villa

Grote woonkamer

Leefkeuken

5 slaapkamers

5 badkamers

6 toiletten

Riante tuin

Verwarmd zwembad

Zwembad bar

Buitendouche

8 ligbedden

Parkeergelegenheid

Eigen terrein

Nederlandse TV

WIFI

Wasmachine

Droger

Afwasmachine

Buiten koelkast

jan, febr, mrt, april, nov en dec
M.u.v. de week van Kerst en Oud & Nieuw.
Buitenseizoen
€4200,-
p. week
Reserveren

21 december t/m 5 januari

Kerstperiode
€6300,-
p. week
Reserveren

juli tot en met augustus

Hoogseizoen
€6650,-
p. week
Reserveren

mei, juni, sept en okt

Laagseizoen
€5600,-
p. week
Reserveren