Huishoudelijk reglement

Villa Valle de Flores

Huishoudelijk reglement

  1. Potentiële huurder geeft per email aan wanneer men wilt komen en met hoeveel personen. In deze mail dient de potentiële huurder aan te geven wat de geboortedata en geslacht zijn van alle personen die meekomen tijdens de huurperiode. Tevens gezin- en/of groepssamenstelling aangeven.
  2. Verhuurder zal per email op uw aanvraag reageren.
  3. Verhuurder en huurder gaan akkoord. De verhuurder stuurt vervolgens een bevestiging met een aanbetaling.
  4. Huurder ontvangt de bevestiging en betaald de aanbetaling tijdig waarna de huurovereenkomst definitief is. Gedurende de betaaltermijn van de aanbetaling is Villa Valle de Flores exclusief gereserveerd voor potentiële huurder en zal voor die periode niet aan een ander verhuurd (kunnen) worden. In de totaal vooruit te betalen huursom zit ook de borg inbegrepen.
  5. Er zijn ter plaatse mensen beschikbaar om huurder ter wille te zijn en bij te staan of te assisteren bij eventuele situaties indien gewenst. Medewerkers ter plaatse spreken zowel Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans.
  6. Na de huurperiode zal er een controle plaatsvinden hoe de Villa door de huurders is achtergelaten. Indien er geen problemen worden geconstateerd wordt de borgsom binnen 14 dagen na vertrek uit de villa aan u overgemaakt.