Huishoudelijk reglement

Villa Valle de Flores

Huishoudelijk reglement

1. nav bezoek van de site en men is geïnteresseerd kan men kijken naar beschikbare data.

2. potentiele huurder stuurt een email naar emailadres van Villa Valle de Flores tav Dhr. Vincent Klopper

3. potentiele huurder geeft in email aan wanneer men wilt komen en met hoeveel personen. In deze mail dient potentiele huurder aan te geven wat de geboortedata en geslacht zijn van alle personen die meekomen tijdens huurperiode. Tevens gezin en/of groepssamenstelling aangeven.

4. Verhuurder Vincent Klopper zal op aanvraag per email reageren met bevestiging van akkoord of anders eventuele vragen stellen indien toepasselijk.

5. Verhuurder en Huurder gaan akkoord en Verhuurder stuurt huurder een bevestiging met een aanbetaling alsmede de algemene huurvoorwaarden van Villa Valle de Flores.

6. Huurder ontvangt de bevestiging en betaald de aanbetaling tijdig waarna de huurovereenkomst definitief is. Gedurende de betaaltermijn van de aanbetaling is Villa Valle de Flores exclusief gereserveerd voor potentiele huurder en zal voor die periode niet aan een ander verhuurd (kunnen) worden. In de totaal vooruit te betalen huursom zit ook de borg inbegrepen conform de algemene huurvoorwaarden.

7. Huurder geniet van een schitterende villa in het prachtige Marbella.

8. Tijdens de vakantie zijn er ter plaatse mensen beschikbaar om huurder ter wille te zijn en bij te staan of te assisteren bij eventuele situaties indien gewenst. Medewerkers ter plaatse spreken zowel Nederlands als Engels als Duits en Spaans en Frans.

9. Na de huurperiode zal er een controle plaatsvinden hoe de Villa door de huurders is achtergelaten. Indien geen problemen worden geconstateerd of reeds eerder door huurder zelf zijn gemeld wordt de borgsom binnen 14 dagen na vertrek uit de villa.

10. Huurder krijgt een evaluatieformulier met vraag om aan te geven wat men van de vakantie vond en of huurder een recensie wilt schrijven over de vakantie.

11. Huurder benaderd Verhuurder wederom met vraag om volgend  jaar de Villa wederom te mogen huren.